Pienen pientä                             ja                             Suuren suurta

Historiaa ja tietoa yrityksestä

KST-Palvelut Oy aloitti toimintansa vuonna 1996 nimellä Keski-Suomen Teollisuusmaalaamo Oy. Yrityksen perustivat SSYP, Saarijärven Säiliövalmiste Oy sekä Olli Kemppainen. Vuonna 2007 yrityksen osakkeet siirtyivät Marsa Kinnuselle ja hänen pojalleen Ville Heiskaselle, näin ollen KST-Palvelut Oy:sta muovautui perheyritys. Aluksi yritys maalasi pääsääntöisesti alihankintana Säiliövalmisteen säiliö-ja siiloprojekteja. Myöhemmin toiminta laajeni automaalaamoon- ja pienpinnoittamoon, joka tunnetaan nimellä Koriväri. Marsan ja Villen lisäksi Marsan tytär Eeva-Stiina Mäenpää on ollut yrityksessä osakkaana vuodesta 2019 lähtien. Eeva-Stiina Mäenpää toimii tällä hetkellä yrityksen toimitusjohtajana. 

KST-Palvelut Oy:n alla toimiva Koriväri on myöhemmin laajentanut osaamistaan myös erilaisiin efekti -ja erikoismaalauksiin.  Maalaamolla on Suomen kattavin erikoismaalauksen ammattitaito.  Yritys on myös kehittänyt ns. erikoisteipin, joka ominaisuuksiltaan on hyvin monipuolinen.  


Meille on tärkeää luonto ja suomalainen työ 

Yrityksemme toiminnassa hyvät arvot ovat kaiken perusta. Suosimme Suomessa valmistettuja tuotteita ja käytämme mahdollisimman paljon suomalaista palvelua.  

Suuria eriä ja yksittäiskappaleita yrityksille. 

Jo hyvän matkaa pinnoittamisen parissa toiminut KST-Palvelut tekee maalauksia pääsääntöisesti yrityksille. Vahvuutemme on ammattitaitomme useaan pinnoittamisen alaan, joten voimme toteuttaa kappaleiden pinnoitteen monenlaisia eri tekniikoita käyttäen, esim. maalamalla tai teippaamalla.

Kuva yllä: Menetelmä, Siirtokuvamaalaus. 

Kuvassa yllä: Tampereen rantatunneleista Sade.